Lenka Vlasáková (Majitelka hospody Boženka) - seriál Na vodě

Lenka Vlasáková (Majitelka hospody Boženka) - Na vodě

Lenka Vlasáková (Majitelka hospody Boženka)

Datum narození: 27.4.1972
Znamení: býk

Lenka Vlasáková je česká filmová a divadelní herečka. Ve filmu debutovala hlavní rolí v psychologickém snímku režisérky Věry Plívové-Šimkové Houpačka (1990). Mezi její další velké filmové role patří Tereza z Paralelních světů a Českým lvem oceněná Lea ze stejnojmenného filmu (1997)

Hrála také v mnoha televizních inscenacích a seriálech (např. v Ulici). Z manželství s výtvarníkem Egonem Tobiášem má dceru Sofii. Jejím současným manželem je Jan Dolanský, s nímž má tři děti: Amélii, Maxe a Johana.

Kompletní životopis herečky Lenky Vlasákové.

Filmografie

  • 2016 - Jak se zbavit nevěsty
  • 2016 - Lída Baarová
  • 2016 - Na vodě
  • 2016 - Nikdy nejsme sami
  • 2016 - Případ Andrey S.
  • 2015 - Labyrint
  • 2014 - Hodinový manžel
  • 2014 - Neviditelní
  • 2014 - Piknik
  • 2014 - Poslední cyklista
  • 2014 - Stopy života - Zlatá mládež
  • 2013 - Křídla Vánoc
  • 2013 - Nevinné lži
  • 2012 - Aplaus
  • 2012 - Mimozemšťan
  • ...

Zdroj a foto www.nova.cz