Lukáš Pavlásek (Stanislav) - seriál Na vodě

Lukáš Pavlásek (Stanislav) - Na vodě

Lukáš Pavlásek (Stanislav)

Datum narození: 24.7.1978
Znamení: lev

Lukáš Pavlásek je český komik a finalista soutěže Star Dance 2015. Účinkuje v televizním pořadu Na stojáka. Proslavil se také postavou „tydýtka“ v televizní reklamě společnosti T-Mobile, ve kterých hraje společně s hercem Vojtou Kotkem. V roce 2015 skončil na třetím místě v taneční show Stardance s taneční partnerkou Lucií Hunčárovou.

Je absolventem Střední knihovnické školy v Praze, poté vystřídal několik zaměstnání. Lukáš Pavlásek debutoval v roce 2005 v pořadu Na stojáka televize HBO. Patří mezi přední české představitele stand-up comedy. Od té doby do konce roku 2012 natočil cca kolem osmdesáti výstupů a scének, ve kterých byl k vidění v různých druzích, stylu a polohách humoru. Ke zhlédnutí na internetu na YouTube.

Filmografie

  • 2016 - Na vodě
  • 2015 - Padesátka
  • 2014 - Parádně pokecal
  • 2012 - Čechové na Měsíci
  • 2012 - Helena
  • 2010 - Občanský průkaz
  • 2009 - Vyprávěj
  • ...

Zdroj a foto www.nova.cz