Oldřich Navrátil (Kapitán) - seriál Na vodě

Oldřich Navrátil (Kapitán) - Na vodě

Oldřich Navrátil (Kapitán)

Datum narození: 21.10.1952
Znamení: váhy

Oldřich Navrátil je český herec. Absolvoval brněnskou JAMU a později hrál v několika, většinou experimentálních, divadlech. Vystudoval JAMU. Po skončení školy začal hrát v Divadle na provázku v Brně, kde vydržel dva roky. Následně se přestěhoval se do Prahy, kde rok působil v pražském experimentálním souboru Dílna 24. Poté začal hrát v Divadle Ta Fantastika.

Hostoval i v jiných divadlech, např. Divadle Minor, v Činoherním klubu, hrál i v Čechově prozatímně osvobozeném divadle. Zde hrál například v Perníkové chaloupce (2000) nebo v Noci s modelkou (2002). V sezóně 2012/2013 měl roční angažmá ve Studiu Ypsilon.

Filmografie

  • 2016 - Na vodě
  • 2016 - Policejní historky
  • 2015 - Burácení
  • 2015 - Labyrint
  • 2015 - Rudyho má každý rád
  • 2015 - Stopy života
  • 2014 - Osmy
  • 2014 - Vinaři
  • 2013 - České století
  • 2013 - Škoda lásky
  • 2013 - Špačkovi v síti času
  • 2012 - Nejlepší Bakaláři
  • 2012 - Obchoďák
  • 2012 - Podivný flám
  • 2012 - Sejít z cesty
  • 2012 - Šťastný smolař
  • 2012 - Vrásky z lásky
  • 2012 - Základka
  • ...

Zdroj a foto www.nova.cz