Lukáš Langmajer (Hugo) - seriál Na vodě

Lukáš Langmajer (Hugo) - Na vodě

Lukáš Langmajer (Hugo)

Datum narození: 25.8.1980
Znamení: panna

Lukáš Langmajer po debutu ve filmu SKŘÍTEK se o jeho existenci veřejnost dozvěděla, až když začal natáčet celovečerní film debutujícího režiséra Tomáše Bařiny BOBULE a mladý Langmajer v něm společně s Kryštofem Hádkem ztvárňují ústřední dvojici sympatických podvodníčků.

Lukáš Langmajer se narodil 25.srpna 1980 v Plzni. Jeho starším bratrem je herec Jiří Langmajer. Podobou, hlasem, mimikou obličeje, gesty, ale i pohledem se nezapřou. Sourozenci prý byli vzorní, i přes čtrnáctiletý věkový rozdíl. Kromě vizáže mají společnou i jednu vlastnost - vzteklost. A bohužel také sklon k přehnané konzumaci alkoholu.

Filmografie

  • 2016 - Na vodě
  • 2016 - Madame
  • 2016 - Musíme se sejít
  • 2015 - Babovřesky 3
  • 2014 - Babovřesky 2
  • 2014 - Vinaři
  • 2013 - Babovřesky
  • 2013 - Sanitka 2
  • 2013 - Žena, bůh a pomeranče
  • 2012 - Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
  • 2012 - Základka
  • 2011 - Muži v naději
  • 2011 - Perfidia
  • 2011 - Setkání s hvězdou: Vilma Cibulková
  • 2010 - Okresní přebor
  • ...

Zdroj a foto www.nova.cz