Veronika Kubařová - seriál Na vodě

Veronika Kubařová - Na vodě

Veronika Kubařová

Datum narození: 1.6.1987
Znamení: blíženec

Veronika Kubařová je česká herečka. Vystudovala herectví na Pražské konzervatoři. Jedním z absolvenstkých představení v Divadle Konzervatoře byla Kytice Jiřího Suchého, díky které získala možnost hrát v divadle Semafor

Svou první roli ztvárnila ve filmu Stříbrná vůně mrazu (2005). V tom samém roce si zahrála i ve veleúspěšném snímku Rafťáci. Za roli ve filmu Dívka a kouzelník získala cenu pro Televizní objev roku 2009. Dalším snímkem ve kterém se objevila je komedie Ženy v pokušení (2009).

Kompletní životopis herečky Veroniky Kubařovové.

Filmografie

  • 2016 - Na vodě
  • 2015 - Všechny moje lásky
  • 2014 - Mazalové
  • 2014 - Stopy života - Na plný úvazek
  • 2014 - Tři bratři
  • 2014 - 10 pravidel jak sbalit holku
  • 2013 - Cirkus Bukowsky
  • 2013 - Duch nad zlato
  • 2013 - Nevinné lži
  • 2013 - Škoda lásky
  • 2012 - Můj vysvlečenej deník
  • 2011 - Dědeček automobil
  • 2011 - Lidice
  • 2011 - Westernstory
  • 2010 - Ženy v pokušení
  • ...

Zdroj a foto www.nova.cz